top of page
overwinteren-marbella-huurwoningen.jpg
overwinteren-marbella-huurwoningen 2.jpg
overwinteren-marbella-huurwoningen.jpg
1.jpg
overwinteren-marbella-huurwoningen.jpg
OVERWINTEREN in MARBELLA
Heeft u er wel eens aan gedacht? Overwinteren in Andalusië, aan de Costa del Sol? In een villa of appartement, gelegen in het uiterste zuiden van Spanje, waar het zelfs in de maanden december en januari 20 graden kan zijn?
U overweegt te gaan overwinteren in Spanje. Een wijze keuze om een groot aantal redenen; u geniet van een aangenaam klimaat in een prachtige omgeving waar u relaxen aan het strand, of op een terras, kunt combineren met culturele activiteiten, u hoeft zich nooit te vervelen.
Tegelijkertijd is overwinteren in Spanje veilig en kunt u zich op uw gemak voelen, al jarenlang zijn vele overwinteraars u voorgegaan. Met zijn milde en droge zomers is Spanje een populaire overwinter bestemming en heeft het een groot aanbod in overwinter accommodaties. De Costa Del Sol is een regio in het Zuiden van Spanje waar u van alle gemakken voorzien bent die u in België en Nederland gewend bent, maar Spanje biedt u meer; een hartelijke bevolking, een prachtig landschap, vele bezienswaardigheden, culinaire hoogstandjes en een cultuur waarin u zich direct thuis zult voelen.
Op www.verhuurinmarbella.com zullen wij u zoveel mogelijk informatie aanbieden om uw verblijf in Spanje zo aangenaam mogelijk te maken. www.verhuurinmarbella.com is dé website waar u alles vindt om zowel te overwinteren als zomer vakanties in Spanje.
 
U vindt hier verschillende zeer uiteenlopende locaties met allerhande accommodaties maar ook  en diverse andere mogelijkheden voor een prettig verblijf in Spanje gedurende het najaar, de winterperiode en het voorjaar.
Logo_verhuurwoningen_Transparant_White.p
overwinteren-marbella-huurwoningen.jpg
overwinteren-marbella-huurwoningen.jpg
Extra service
Natuurlijk ben je thuis, maar je bent ook op vakantie in een vreemd land. Dus maken we je verblijf zo makkelijk mogelijk. Daarom is er altijd een Nederlandstalige beheerder die je kan bijstaan als je vragen hebt of kan helpen met problemen zodat je niet alleen voor staat.
Bijna altijd zon
Andalusië heeft elk jaar maar liefst 320 dagen zon! Een heerlijk idee om de Belgische & Hollandse winters te kunnen vergeten. Misschien altijd iets boven je budget geweest? Laat je dan verleiden door het overwinter aanbod van Verhuurwoningen in Marbella. Een vakantie in Andalusië met Verhuurwoningen in Marbella biedt vele voordelen!
 
Ligging
​Alle accommodaties liggen in en rond de regio van Marbella - Estepona , op ongeveer 50 minuten rijden van vliegveld Malaga en het strand van de Costa del Sol.  De woningen zijn volledig ingericht en voorzien van o.a. wasmachine, satelliet T.V., verwarming en internetaansluiting.
Gezondheid
Ben je goed ter been, dan zijn alle woningen van Verhuurwoningen in Marbella geschikt. Ook een Nederlandse arts is beschikbaar voor het geval dat nodig is tijdens je verblijf.
Prijzen
De overwinter periodes zijn minimaal 2 kalendermaanden. De goedkoopste periode voor overwinteren is november en december. Maar ook van januari tot maart heb je al een compleet overwinter verblijf.
Overwinteren in Spanje is iets waar steeds meer mensen voor kiezen. De kou in België en Nederland even ontvluchten en in de koude wintermaanden gewoon naar het zuiden van Spanje trekken om daar te overwinteren en te genieten van het heerlijke Mediterrane klimaat. Wanneer jij geen verplichtingen meer hebt qua werk en dergelijke en een hekel hebt aan kou, is overwinteren in Spanje misschien wel de ideale oplossing voor jou!
Logo_verhuurwoningen_Transparant_White.p
overwinteren-marbella-huurwoningen

Verhuur- & lifestyle diensten voor de perfecte luxe Marbella vakantie!

bottom of page