top of page

De Marbella-Lifestyle-waarom mensen voor dit speciale deel van de wereld kiezen

STRANDEN Zonnen, zwemmen, lekker luieren. Lunchen in een chiringuito op het strand, genieten van een drankje in een exclusieve strandclub. Het is allemaal mogelijk op 27 km van de mooiste stranden van Marbella aan de Costa del Sol. KOM ONTSPANNEN!

GOLF Marbella heeft het hoogste aantal golfbanen van Europa. 16 van hen zijn wereld bekend waar talrijke internationale golf evenementen worden georganiseerd. U kunt 365 dagen per jaar zonder een jas spelen. Een echte golf paradijs. SPEEL ELKE DAG VOOR BIRDIES!

WINKELEN De meest exclusieve merknamen in de wereld kan worden gevonden in Puerto Banús en de charmante winkeltjes van de oude stad van Marbella. Ook een kijkje nemen op de grote wekelijkse markten of winkelcentra, zoals El Corte Ingles en La Cañada, het grootste winkel centrum van de Costa del Sol. Shopping in Marbella... een must. LAAT U VERLEIDEN!

ETEN & DRINKEN Weinig steden in de wereld hebben drie Michelin-sterren restaurants. De kwaliteit van de keuken en de verscheidenheden van nationale en internationale gerechten die u in Marbella vinden kunt, zijn buitengewoon. Meer dan 600 restaurants om uit te kiezen. De avant-garde en de meer traditionele keuken komen echt samen in Marbella. PROEF EN GENIET VAN!

SPORT Van voetbal tot paardrijden, van honkbal tot basketbal, van beachvolleybal naar paddel, van tennis tot golf, roller blades tot fietsen, tot skiën in de Sierra Nevada... alle sportmensen kom naar hier. TRAIN!

GEZONDHEID Kuuroorden, internationaal gerenommeerde klinieken gewijd aan preventieve geneeskunde, vermagering en cosmetische chirurgie, gecombineerd met het unieke microklimaat, maken van Marbella een gezondheid toeristische bestemming. VERWEN UZELF!

CULTUUR Marbella is een harmonieus huwelijk van verschillende oude culturen. Muziek optredens in het auditorium, musea met werken van Picasso en Miró, Romeinse archeologische sites, de Avenida del Mar met de beelden van Dalí... Marbella is niet alleen een plek om te rusten, maar ook om uw culturele horizon en waardering voor kunst te verbreden. VERRIJK UZELF!

NACHTLEVEN Marbella leeft 24/7. In en nabij deze bruisende stad zijn vele top discotheken, exclusieve nachtclubs, cafés en chill-outs. PLEZIER AAN UW VINGERTOPPEN!

VAREN Vier jachthavens aan 27 km van de kustlijn en een heerlijk micro klimaat met meer dan 320 dagen zon per jaar maken dat Marbella de referentie is voor de watersport in Spanje. VAAR IN ALLE VRIJHEID!

SKIËN Minder dan 2 uur rijden van Marbella ligt het prachtige skigebied van Sierra Nevada naast Granada. 105 km van skipistes waarop je ski kunst kan laten zien van november tot mei, vaak in de volle zon. In de zomer is dit natuurlijk een prachtige omgeving voor avontuurlijke bergtochten. GLIJDEND GELUK!

NATUUR De beroemde en charismatische berg La Concha beschermt Marbella. Het nabijgelegen natuurpark van Sierra de la Nieves werd een biosfeerreservaat uitgeroepen door de Unesco. Een rijkdom aan natuur om van te genieten, in de buurt van Marbella. GA OP ONTDEKKING!

ZON Of u nu nipt van een cocktail en vitamine D in de schaduw absorbeert, of verliefd bent op uw strandlaken... maakt de zon ons altijd gelukkig. De stalen blauwe lucht en de verzorgende warmte op uw huid zorgen bijna het hele jaar voor dat ultieme vakantiegevoel van Marbella. 320 DAGEN ZON!

bottom of page