top of page
SELWO MARINA
Activiteiten voor kinderen in en rond Marbella 
Ga naar het strand - U moet minstens één stranddag doen als u aan de Costa del Sol bent, want er is niets beter dan zandkastelen maken, spelen in de golven en rondhangen als een familie. 
Chill by the pool - Kinderen en hun ouders vinden het heerlijk om bij het zwembad te zijn, dus zorg ervoor dat u een vakantiewoning met een privé- of gemeenschappelijk zwembad kiest. Dit is perfect voor een luie dag, wanneer u kunt genieten van de zon, een boek lezen en ontspannen terwijl de kinderen spelen, zwemmen en rondrennen naar hartelust. 
Ga naar de speeltuin - Er is een enorme hoeveelheid speeltuinen en openbare parken langs de hele Costa del Sol en met het zonnige, warme weer is het een heerlijk ding om te doen terwijl u op vakantie bent. Veel speeltuinen hebben ook kleine cafeetjes naast zich, dus terwijl de kinderen spelen, kunnen de ouders ontspannen met een koffie of een koud biertje en kan iedereen genieten van hun dag!
Kies voor een geweldig gezinsuitstapje - Als gezinsvriendelijke vakantiebestemming heeft de Costa del Sol een groot aantal geweldige activiteiten te bieden. Kinderen zullen dol zijn op de waterparken, dierentuinen, pretparken, adrenaline activiteiten en nog veel meer, het is gewoon een kwestie van het kiezen van de beste voor u. 
Hier zijn onze favoriete activiteiten waar het hele gezin van zal genieten, klik op de naam van de activiteit om door te gaan

Verhuur- & lifestyle diensten voor de perfecte luxe Marbella vakantie!

bottom of page