top of page
NIEUW Luxe 4 slaapkamer villa-appartement te huur IN ESTEPONA
KORTE & LANGE PERIODE

Prijzen op aanvraag

Gelegen op de New Golden Mile, midden tussen Estepona en de mondaine haven van Puerto Banus, aan het strand, vindt u deze ultieme luxe villa-appartementen genesteld. Deze locatie is het absolute neusje van de zalm.

Gebouwd op een perceel van bijna 20.000 m2, vlak voor de Middellandse Zee, ligt dit een hoogbeveiligd gated complex. Gelegen aan de Nieuwe Gouden Mijl, vlakbij Marbella, tussen Puerto Banus en Estepona, de tuin van Andalusië; van hieruit kunt u alle hotspots in korte tijd bereiken, nog steeds ver weg van de hectische toeristische centra! Met slechts 6 kleine blokken bestaat de compound uit slechts 28 verbazingwekkend grote 4-slaapkamer residenties van villa-appartementen.

 

Exclusieve en directe toegang tot het strand maakt deze huuraccommodatie ook ideaal voor kinderen, zowel klein als groot. Of er is het kinderbad van 9 x 9 meter en het zwembad voor volwassenen van 37 x 9 meter, beide verwarmd, waardoor het mogelijk is het hele jaar door te zwemmen; werkelijk uniek voor de regio en een echte bonus.

REF NR:  R3334588

  • 4 SLAAPKAMERS

  • 4 1/2 BADKAMERS

  • 327 m² LEEFRUIMTE

  • 80 m² TERRAS

EXCLUSIEVE Appartementen & Penthouses TE HUUR

Exclusieve appartementen, penthouses, herenhuizen en villa's te huur aan de Costa del Sol.

Unieke woningen met modern comfort op toplocaties in/nabij Marbella. Een vakantie huis huren is een goedkoop alternatief voor een hotelkamer.

VERHUUR WONINGEN IN MARBELLA IS EEN BETROUWBAAR MAKELAARSKANTOOR GESPECIALISEERD IN SPANJE, IN DE REGIO ROND MARBELLA AAN DE COSTA DEL SOL.

Volgende pagina

bottom of page