top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverElegant Homes Marbella

Uw vakantiewoning verhuren in Spanje

Uw vakantiewoning verhuren in Spanje


Verdienen in lastige tijden

Allereerst het meest belangrijke: We hopen dat u en uw naasten veilig en gezond zijn.

Als een van de vakantiehuizenverhuur makelaars hebben wij ons altijd zeer bevoorrecht gevoeld om samen te mogen werken met eigenaren die gasten ontvangen in hun unieke woningen. De uitbraak van COVID-19 heeft de wereld echter op onvoorziene wijze getroffen, met als gevolg grote tegenslagen voor velen.

Dit zijn moeilijke tijden voor de vakantieverhuursector, vooral voor diegenen die alles zelf regelen. Er worden vrijwel geen boekingen meer gemaakt en het regent annuleringen. In je eentje kan het dan heel lastig zijn om het hoofd boven water te houden. Hoe is het om tijdens een onvoorziene situatie als deze samen te werken met een gevestigd merk als Elegant Homes Marbella? We delen graag met u hoe wij onze huiseigenaren helpen om verhuurinkomsten te genereren, zelfs in deze moeilijke tijd.


Plannen voor de nabije toekomst

Als organisatie met meer een jarenlange ervaring heeft Elegant Homes Marbella al eerder moeilijke tijden meegemaakt. Dit geeft ons enigszins voordeel bij het aanpakken van de huidige situatie. Daarnaast zijn we nu al bezig met het maken van plannen om toekomstige boekingen voor onze huiseigenaren veilig te stellen. Zodra de markt klaar is, zullen ook de Elegant Homes Marbella huiseigenaren klaar zijn om hun huis weer volgeboekt te krijgen!


Vakantiehuizen keuze #1

We hebben een serie initiatieven gelanceerd om mensen aan te moedigen nu of in de nabije toekomst bij Elegant Homes Marbella te boeken. We verwachten dat veel mensen na de crisis de voorkeur zullen geven aan een vakantiewoning boven een hotel en waarschijnlijk ook dichter bij huis.

We spelen hier nu al op in met de volgende initiatieven:


Flexibel omboeken:

Gasten kunnen nu hun verblijf verplaatsen naar een datum later in het jaar zonder zich zorgen te maken over annuleringskosten. Dit zorgt voor een minimaal omzetverlies voor onze huiseigenaren.


Najaar campagnes/ Boek voor 2021:

Om de seizoensgebonden boekingskansen optimaal te benutten, hebben we najaar- en gerichte specifieke campagnes, zoals overwinteren aan de Costa Del Sol opgezet om nu al inkomsten te genereren.


Last Minute Stays:

In Spanje waar lokaal reizen nog mogelijk is, zijn we begonnen met het promoten van last minute boekingen.


Flexibele prijzen en kortingen:

Met behulp van onze technologische prijsstelling systemen worden er maximale kortingen bepaald - zonder dat de huiseigenaar erop verliest -, om zo een voorsprong te krijgen op andere spelers in de markt.

In combinatie met de promotie van onze Elegant Homes Marbella woningen via meer dan 2.000 reis- en vakantiehuizenaanbieders, trekken onze huizen wereldwijd de aandacht van vele potentiële gasten. Hierdoor hebben onze huiseigenaren nú en ook ná deze crisis meer boekingskansen.

Wilt u ook deel uitmaken van de steeds grotere groep Elegant Homes Marbella vakantiehuis eigenaren? Wij bellen u graag om alle mogelijkheden te bespreken.


Ik wil meer weten. CONTACTEER ME


Namens het Elegant Homes Marbella team: zorg goed voor uzelf en uw naasten. We hopen, samen met u, dat de dagelijkse gang van zaken snel weer terugkeert.


Met vriendelijke groet,

Het Elegant Homes Marbella team

51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page